TIPY NA MALÉ I VĚTŠÍ RADOSTI POD STROMEČEK

ČTENÍ NA 5 MIN.
Tipy na malé i větší radosti pod stromeček

Vánoce jsou pro mě nejkrásnějším obdobím. Jsem upřímný milovník Vánoc, stromků, kaprů a taky dárků. Když jsem byla malá, vždy jsem plakala, že taťka vybral stromek, kterému chybí nějaká větev. V breku jsem dlouho pokračovala, ale důvod breku se změnil. Stromek přeci umřel tak nějak kvůli mně…dost ale o stromku. Není moc času.

Jak jste na tom s kupováním dárků? Na pomoc jsem vám napsala pár tipů. Každý máme jiný vkus, ale třeba se vám něco zalíbí. Myslete na to, že dárek není pro vás, ale pro někoho druhého a má se líbit jemu. O tom napsala krásný článek Janča Zásadně zdravě.

Btw. dopředu hlásím toto není žádná reklama.

Zážitky

Kurzy v Gourmet academy

S kurzy v Gourmet Academy máme skvělé zkušenosti. Školu vedou profesionálové a užijete si vaření v krásném prostředí. Za nás doporučujeme Janču Králikovou, Mirka Kalinu nebo Lukáše Čížka web Gourmet Academy

Úniková hra

Nejlepší dárek pro kamarády i rodinu. Vzájemně si dáváme poukazy na únikové hry a tak se máme alespoň čas sejít.

V poslední době se nám líbila např: The Padlock nebo Hackerovo doupě

Adoptování zvířátek pražské Zoo

Petr miluje papoušky a tak jsem jeho jménem dala sponzorský dar a on se stal adoptivním rodičem Lori. U klece měl přímo destičku s jeho jménem a zároveň k tomu dostal cca 4 vstupy do zoo zdarma.

Jinak sponzorský dar jde na krmení přímo danému zvířátku. Stránka adopce

Knihy

Kniha nikdy neurazí a tady je pár našich oblíbenců v roce 2017.

Kulinárum, Z. Pohlreich

Kdo si chce osvojit základy a pochopit jednotlivé kuchařské postup (nemotat slova smažení, pražení, restování :-), tak určitě doporučuji.

Manželé v kuchyni

Momentálně má nejoblíbenější česká kuchařka. Kuchařku můžete koupit u nás nebo přímo přímo u Mariky a Jirky zde

Svatební plánovač

Pokud se vám někdo vdává, určitě kupte tuto překrásnou knihu, je tam spoustu krásný tipů a rad. Sama jsem ji měla :)

Předplatné časopisu Soffa

Úžasný časopis na krásném papíře, kde najdete inspirativní články a zajímavé příběhy lidí. web soffamag

Krásné věci

image

Vyvolej.to

Vyvolání super fotek, jedinečných obrazů ale i moderních magnetů. U nás rozhodně babičky dostanou magnety s fotkou ze svatby :) web vyvolej.to

Foťák Instax

Foťák jsem dostala na rozlučce se svobodou a od té doby je s námi všude. Filmy (ta náplň, na kterou se to tiskne) nejsou nejlevnější, ale aspoň si rozmyslíte, co budete fotit. My máme Instax mini 90 a fotí skvěle, ale na krajinky to není. web instax.cz

image

Hry

My jsme milovníky deskových her. Do auto doporučuju Záhadné případy. Pro více jak 4 Cluedo.

Pokojovky

Na Lemarketu jsem si od holek koupila řasokoule a také exotické airplants. To jsou naprosto jedinečné a hlavně nenáročné rostlinky. Ukazovala jsem to rodině a všichni z toho byli doslova “vyplácaní”, takže s touto maličkostí uděláte radost. Holky mají nový krásný eshop

Obchod Nila

Krásné věci do vašeho domova a udržitelná móda web nila.cz

Na poslední chvíli nebo jistota

Voucher na dobroty v Honest Marketu :)

e-shop HonestMarket

Lístky do kina

Např. v kině Bio oko prodávají super poukazy, ale i normálně v Cinemacity.

Čaje Kusmi Tea

Tyto čaje zbožnuju, chutnají skvěle a jsou krásně balené. Ze zelených doporučujeme Green St Petersburg – na ten jsem si vytvořila závislost. web kusmitea.cz

image
10.12.2017

Líbil se ti článek? Pošli ho do světa ...

Okomentuj text

Moc rádi si přečteme, co si myslíš ty. Poděl se s námi a s ostatními o tvůj názor.

Napsat komentář

JARMILA NAVRÁTILOVÁ píše: #1

Dobrý den,ráda sleduji vaše stánky a moc vám oběma fandím.Jediné,co mi vadí je nečitelnost textu /pouze nadpisy jsou dobře čitelné/.Tak doufám,že i tento komentář přinese změnu k lepšímu,neboť ani teno můj text není dobře čitelný. s pozdravemJ.Na­vrátilová.

před 6 lety

GÁBINA píše: #2

Krásný den, moc díky za zpravu :).. je možné, že používáte starší prohlížeč a špatně se vám proklesluje písmo? Nemáte prohlížeč Internet Explorer? Plánujeme velké změny na blogu, tak i na toto budeme myslet. Zdraví Gábina :)

před 6 lety

Okomentuj text

Tvůj e-mail nebude zobrazen

Foodblog roku

2019

Foodblog roku přeskočil rok 2018 a rovnou vyhlásil vítěze za rok 2019. Nemůžeme být šťastnější, vyhráli jsme v hlavní kategorii - Food blog roku 2019. Jupíí a moc vám všem děkujeme!
vítěz food blogu roku

2017

Umisťujeme se na 2.místě v kategorii Cestování, na 3.místě ve Food Stylingu, na 5.místě ve Fotografii a jsme čtvrtí v absolutním pořadí. Máme z toho obří radost.

2016

Vyhráli jsme v kategorii Food Styling 1. místo za Foodblog roku 2016. Máme z toho obří radost.
vítěz food blogu roku

Kdo jsme?

Já jsem Petr. Jídlo je pro mě chvíle, kdy přestáváme pracovat a užíváme si. Pokaždé se těším jakou novou kombinaci Gábi na talíř vymyslí.

Já jsem Gábina. Nakupování kuchařek je pro mě stejným potěšením jako nákup bot. Prohlížení fotek jídla mě ale uspokojí podstatně více než listování v módních časopisech.

A kdo jsi ty?

Napiš nám tvoje křestní jméno a e-mailovou adresu a my ti pošleme vždy upozornění na nový příspěvek, rady, tipy, recepty a spoustu dalšího.

Mrkni se

Buďme na blízku. Spoj se s námi na sociálních sítích.

Napiš co hledáš & stiskni 'Enter'