NAŠE TIPY NA DÁRKY NA VÁNOCE 2020

ČTENÍ NA 10 MIN.
Naše tipy na dárky na Vánoce 2020

Zdravíčko, je 22.59 a já si řekla, že než půjdu spát dopíšu konečně náš článek na vánoční tipy. Zbožňuju Vánoce a miluju dárky, hlavně teda koukání na rodinu a kamarády, když rozbalují dárek od nás.

Popravdě letos pořádně ještě nic koupeného nemám, ale během roku jsme nasbírali spoustu nápadů, které vám třeba pomohou ukončit vaše trápení.

Krásné věci z Etapy

image

Je logické, že se tento článek neobejde od doporučení krásných věcí z naší Etapy. Rozšířili jsme naši sekci “hezkých věcí” asi o 20 produktů. Jsou tam drobnosti jako svíčky, drobná keramika a třeba krásné plakáty.

A nově máme i dokonalé české vlněné deky. Taková deka je pro celou rodinu a je to dárek na celý život. Na ty se budete moct přijít podívat ve středu, pokud nám Etapu zas nezavřou.

A nebo můžete u nás koupit předplatné na bochníky, kafíčka nebo jednoduše voucher. Koukněte na eshop

Udělej něco dobrého

Děti v sirotčinci

image

Dlouhodobě podporujeme projekt našich kamarádů Nory a Viktora. Vedou krásný projekt We Care. Ten pomáhá sirotčinci Fonelisco v Tanzánii. Nora s Viktorem jsou nyní právě tam, už poněkolikáté. Vyprávěli nám o tom, jak tam děti žijí, jak mají první jídlo třeba až v 5 hodin odpoledne. A jak je tam vlastně život jiný a smrt je na běžném pořádku.

Teď můžete u nás od nás z Etapy darovat jedinečný voucher na kozu, matraci, 8kg fazolí nebo večeři. Máme pro vás připravené překrásné vouchery. Celá částka jde sirotčinci.

Veterinární zákrok pro opuštěné a týrané psy

Vánoce jsou obdobím, kdy jsme s rodinou. Někteří bohužel takové štěstí nemají. Teď mluvíme i o pejscích. Projekt Vetík pomáhá hradit veterinární zákroky pro týrané a opuštěné psy.

Stravenky pro zvířata v ZOO

Zoo Praha nabízí stravenky pro jednotlivá zvířata nebo adoptování vybraného jedince :)

Nila krásnosti

Když si chci udělat radost, tak vždy zajdu do krásného obchodu Nila v Karlíně. Mají tam udržitelnou módu, ale i spoustu krásných maličkostí. Takové ty nezbytnosti pro kamarádky.

Do kuchyně

image

Mnoho z vás ví, že máme dlouhodobou spolupráci s Traminalem, eshopem, který má kvalitní kuchyňské spotřebiče a nádobí. Nedáme dopustit rozhodně na jejich nože Samurai, pekáče a pánve Nevestick a rozhodně dokonalý a nejstylovější robot Ankarsrum.

Slevový kód na 10% slevu: PG10FD26

Eshop Yes&Yes

Naše kamarádky šly do online světa a vytvořily překrásný eshop plný kouzelných věcí a taky vydaly novou dokonalou knihu. Mrkněte

Šperky pro holky i miminka

Za mě nejkrásnější a nejelegantnější šperky jsou od Lenky 27jewelry. Já si nechala teď k narozeninám vyrobit řetízek, kde budou malinké destičky s otisky prstu babičky a dědy. Lenka má i překrásnou kolekci naušniček pro mimča! Pokud tento článek čte nějaký chlap, tak tady je to sázka na jistotu. Nějaký nepraktický dárek je vždy potřeba.

Knížky

image

Začneme kuchařkama. Je to několik nových a krásných novinek, které udělají každé mamince nebo kamarádce radost. Moje dobré kamarádky Ivča a Barča vydaly kouzelné sladké kuchařky. Ivči kuchařku najdete zde a Barči zde.

Pokud chcete vědět, co je skutečné jídlo a jak správně jíst, určitě ulovte Káji novou knížku Nejez blbě.

Co se týká oddechovek, v poslední době se mi líbila moc kniha Probudím se na Šibuji a dostala mě kniha Němci. A ještě nesmím zapomenout na holčičí román od naší milé Lucy Život po 30tce – Nedovol mi zmizet.

image

Umění

Pokud chcete koupit velký dar a třeba rovnou umění. Zde je něco nádherného. Miluju obrazy od Antonie

Dárkový kurz výchovy pejska

Pokud máte někoho v okolí, kdo má, tak jako my, pejska. Kupte mu dárkový poukaz na jeden ze skvělých kurzů od psichologie. Moc nás jejich online kurzy baví.

Zážitky

Výroba vlastního parfému

Na podzim jsem absolvovala skvělý workshop na výrobu vlastního parfému u našich kamarádů Perfumed Prague. A teda tohle je fakt něco výjimečného, byl to obří zážitek. A vůně drží. Workshop je soukromý třeba právě pro 2 lidi :)

Vyrazte po ČR

Díky naší brazilce Gábi, která každý víkend vyrazila někam na výlet, jsem si uvědomila jak ČR málo známe. Pokud ji plánujete příští rok víc poznávat, navštivte web amazingplaces a kupte u nich voucher. U nich najdete totiž nejkrásnější a neoriginálnější ubytování.

Soukromý výlet za moravskými víny

Milovníci vína zbystřete! Naši kamarádi Zuzi s Honzou pro vás mají soukromý výlet za moravskými víny. S nima bychom jeli kamkoliv, protože oni vědí co je dobré, jsou neuvěřitelně vtipní a milí.

Kurz v hotelu Alcron

V tomto roce jsem měla možnost zkusit kurz v krásném hotelu Alcron. Každý kurz je veden šéfkuchařem Romanem Paulusem a je neskutečně příjemný. Roman umí vše krásně a vtipně vysvětlit. Celý kurz nese v takovém kouzelně elegantním duchu

Půjčení nejkrásnější dodávky od Share Happiness

Naši kamarádi Veru a Luky přestavěli dodávku na obytnou. Jak? To jednoduše musíte vidět. Jukněte k nim na web obrázky.

image

web: sharehappiness.cz

Líbil se ti článek? Pošli ho do světa ...

Okomentuj text

Moc rádi si přečteme, co si myslíš ty. Poděl se s námi a s ostatními o tvůj názor.

Napsat komentář

Okomentuj text

Tvůj e-mail nebude zobrazen

Foodblog roku

2019

Foodblog roku přeskočil rok 2018 a rovnou vyhlásil vítěze za rok 2019. Nemůžeme být šťastnější, vyhráli jsme v hlavní kategorii - Food blog roku 2019. Jupíí a moc vám všem děkujeme!
vítěz food blogu roku

2017

Umisťujeme se na 2.místě v kategorii Cestování, na 3.místě ve Food Stylingu, na 5.místě ve Fotografii a jsme čtvrtí v absolutním pořadí. Máme z toho obří radost.

2016

Vyhráli jsme v kategorii Food Styling 1. místo za Foodblog roku 2016. Máme z toho obří radost.
vítěz food blogu roku

Kdo jsme?

Já jsem Petr. Jídlo je pro mě chvíle, kdy přestáváme pracovat a užíváme si. Pokaždé se těším jakou novou kombinaci Gábi na talíř vymyslí.

Já jsem Gábina. Nakupování kuchařek je pro mě stejným potěšením jako nákup bot. Prohlížení fotek jídla mě ale uspokojí podstatně více než listování v módních časopisech.

A kdo jsi ty?

Napiš nám tvoje křestní jméno a e-mailovou adresu a my ti pošleme vždy upozornění na nový příspěvek, rady, tipy, recepty a spoustu dalšího.

Mrkni se

Buďme na blízku. Spoj se s námi na sociálních sítích.

Napiš co hledáš & stiskni 'Enter'